Platforme pe autosasiu
Platforme pe autosasiu

PLATFORMA SNAKE 189
SNAKE 189 SMART Platforma articulata Snake este disponibila acum cu un singur sau dublu pantograf.
Detalii..

SNAKE 2816
Platformele pentru lucrari la inaltime articulate Snake, sunt disponibile de azi cu simplu sau dublu pantograf, care ofera
Detalii..

SCORPION 1812 SMART
Platformele cu brat telescopic din seria Scorpion, sunt deosebit de utile cand
Detalii..

Snake Compact 2010
Platforma articulata Snake Compact 2010, este disponibila de azi cu un singur sau dublu pantograf, care ofera posibilitatea de a ridica in mod proportional cu balamalele comune ale bratelor de lucru, cu ajutorul carora trece peste obstacole la mare altitudine. Maxima compactare: platformele pentru lucrari la inaltime Snake, difera de cele ale altor producatori pentru dimensiunile reduse a autocarului Stabilizare: seria Snake poate fi stabilizat intrun spatiu limitat, iar datorita dispozitivelor de securitate pe care le are in dotare confera o siguranta maxima a operatorului. Ocolirea obstacolelor: o calitate fundamentala a seriei Snake, este de a permite operatorului sa lucreze cu cea mai mare simplitate si siguranta, de exemplu cum ar fi trecerea peste un pod sau orice obstacol care impiedica stabilizarea apropiata de locul unde trebuie sa-si desfasoare interventia operatorul.
Detalii..

Snake 2112 Smart
Platforma articulata Snake 2112 Smart, este disponibila azi cu un singur sau dublu pantgraf, ce ofera posibilitatea de a ridica in mod proportional cu balamalele comune ale bratelor de lucru.Cu ajutorul carora trece peste obstacole la mare altitudine. Maxima compactare: platformele pentru lucrari la inaltime Snake, difera de cele ale altor producatori pentru dimensiunile reduse a autocarului. Stabilizare: seria Snake poate fi stabilizat intrun spatiu limitat, iar datorita dispozitivelor de securitate pe care le are in dotare confera o siguranta maxima a operatorului. Ocolirea obstacolelor: o calitate fundamentala a seriei Snake, este de a permite operatorului sa lucreze cu cea mai mare simplitate si siguranta, de exemplu cum ar fi: trecerea peste un pod sau orice obstacol care impiedica stabilizarea apropiata de locul unde trebuie sa execute interventia.
Detalii..

Scorpion 2012
Platformele Scorpion 2012, fac parte din seria Scorpion cu brat telescopice, care sunt deosebit de utile atunci cand interventiile de urgenta sunt accesibile direct de pe sosea. Maxima compactitate: toate utilajele Scorpion, sunt montate pe masini care se conduc cu permis de conducere categoria B si sunt caracterizate prin spatiul redus in serviciu pentru categoria sa. Stabilizare: platformele telescopice Scorpion, rezulta a fi extrem de compacte si stabile, oferiind operatorului o maxima siguranta. Rapiditate: Scorpion a fost proiectat pentru a furniza rapiditate cat si siguranta pentru lucrari la inaltime, cu reducerea semnificativa al timpului.Aceasta serie este foarte utila pentru efectuarea de operatiuni apropiate, cum ar fi de exemplu intretinerea lampilor stradale. Inaltimea de lucru si de mobilizare considerabila: Aceasta serie de platforme care pot ajunge la inaltimi cuprinse intre 14-23 m, iar deschiderea bratului pe orizontala de la 9 la 12 m, ofera o modalitate rapida si sigura a lucrarilor la inaltimi remarcabile intrun timp scurt.
Detalii..