Incaracatoare frontale rotative
Incaracatoare frontale rotative

ROTO 38.16
Noul incarcator multifunctional telescopic compact cu brat rotativ ROTO, confirma suprematia tehnologiilor inovatoare MERLO.Noile modele cresc flexibilitatea operationala pe santiere unde ofera solutii de rezolvare in cele mai solicitante aplicatii.
Detalii..

ROTO 50.16 MCSS
Noile incarcatoare multifunctionale telescopice compacte cu brat rotativ ROTO,confirma supermatia in domeniul tehnologiilor inovatoare MERLO.Noile modele cresc flexibilitatea operationala pe santiere si ofera solutii de rezolvare in situatiile cele mai grele.
Detalii..

ROTO 38.14
Noile incarcatoare multifunctionale telescopice compact cu brat rotativ Roto, confirma suprematia in domeniul tehnologiilor inovatoare Merlo.Noile modele cresc flexibilitatea operationala in santiere si ofera solutii de rezolvare in situatiile cele mai grele.
Detalii..

ROTO 38.16 S
Cu sistem de control al stabilitatii longitudinale blocheaza automat miscarile mai dure ale bratului,aproximand limitele de stabilitate si totodata informand operatorul cu semnale acustice si sonore.
Detalii..

ROTO 38.14 S
Cu un sistem de control al stabilitatii longitudinale blocheaza automat miscarile mai dure ale bratului,aproximand limitelle de stabilitate si totodata informand operatorul cu semne acustice si sonore.
Detalii..

ROTO 50.10 S
Noul incarcator frontal MERLO 50.10 S,sunt dovada de suprematie si de inovare tehnologica MERLO.Performantele operationale sunt de neegalat.Noile modele cresc flexibilitatea operationala pe santiere si ofera solutii chiar si in cele mai grele situatii.
Detalii..

ROTO 45.19 MCSS
Noul incarcator telescopic cu turela rotativa MERLO,confirma suprematia in domeniul tehnologiilor inovatoare.Noul model creste flexibilitatea operationala pe santiere, oferiind solutii chiar si in cele mai dificile situatii.
Detalii..

ROTO 45.21 MCSS
Noul incarcator frontal telescopic MERLO, cu turela rotativa ,confirma supermatia in domeniul tehnologiilor inovatoare.Noul model creste flexibilitatea operationala pe santiere,oferiind solutii chiar si in cele mai dificile situatii.
Detalii..

ROTO 45.21 MCTJ
Noul incarcator telescopic MERLO,cu turela rotativa confirma suprematia in domeniul tehnologiilor inovatoare.Noul model creste flexibilitatea operationala pe santiere,oferiind solutii chiar si in situatii le cele mai dificile.
Detalii..

ROTO 45.25 MCSS
Noul incarcator telescopic MERLO, cu turela rotativa confirma suprematia in domeniul tehnologiilor inovatoare.Noul model creste flexibilitatea operationala pe santiere,oferiind solutii chiar si in cele mai dificile situatii.
Detalii..